Ödeme Koşulları

ClickMerkez olarak ürün sahipleri ve satış ortaklarımızın ödemelerini ayrı hesaplıyoruz. Ödemeler aylık periyotlar halinde, ayda bir kez yapılmaktadır. Ortakların ödemelerinde, her ayın 1. günü hesap kesimi yapılır. Alt limit olan 50 TL doldurulduğu takdirde, ödeme hesap kesim tarihinden 7 gün sonra ilgili hesaba yatırılır. Satış yapmış, henüz 50 TL alt limiti doldurmamış iş ortaklarının kazancı ise bir sonraki döneme devredilir. Bir sonraki dönemde 50 TL alt limit doldurulmuş ise ilgili dönem kazancı ve bir önceki dönemden devreden tutar toplanarak ilgili hesaba yatırılır.

Ürün Sahipleri (Vendör)

Ürün sahiplerine yapılacak ödemeler için her ayın 1. günü hesap kesim yapılır ve alt limit sınırı olmaksızın hesap kesim tarihinden 7 gün sonra ilgili hesaba ödeme yapılır.

Ödeme Koşulları

Satış ortağı ve ürün sahibi hak ettiği kazancı yurtiçi herhangi banka havalesi veya EFT ile alabilir. Yapılan ödemelerde doğacak banka  masrafları alıcıya aittir.

Yasal Kesinti

Satış ortağı ve ürün sahibi hesaplarına ilgili dönemlerde ödeme yapılırken %17 stopaj vergi kesintisi uygulanır. Kesilen bu tutar satış ortağı ve ürün sahibi adına devlete ödenir. Stopaj vergilerinin makbuzları istenildiği takdirde, merkez ofisimizden elden teslim alınabilir ya da kargo ücretleri alıcıya ait olmak üzere ClickMerkez tarafından gönderilebilir.

Önemli Bilgilendirme

Değerli satış ortaklarımızın aşağıdaki konulara dikkat etmeleri ricasıyla…

Satış ortaklarının kampanyalarını gerçek kişilerle paylaşım ve etkileşime geçerek yaymaları ve tüm trafik yönlendirmelerini gerçek kişiler üzerinden gerçekleştirmeleri esastır. Kampanyaların paylaşımı ve trafik yönlendirme esnasında gerçek kişiler ile etkileşime geçmek dışında aldatıcı uygulama yöntemlerine başvuran, istenmeyen ya da spam elektronik posta kullanan, bot ve benzeri uygulamalardan faydalanan, aynı amaca hizmet eden yazılım ya da donanım kullanarak suni trafik yaratan satış ortaklarının hesabı devre dışı bırakılacaktır.

Satış ortakları yapacakları paylaşımlarda, kampanyaya konu olan ürünle ilgili ClickMerkez tarafından verilen bilgilendirici bilgiler ve görsel malzemeler dışında yanıltıcı olabilecek herhangi bir içerik oluşturamaz, görsel malzeme kullanamaz. Satış ortakları kampanya ile ilgili bilgileri, kendilerine ait olmayan, takipçi sayısı yüksek hesaplarda yer alan paylaşımların yorumlar kısmına yorum olarak eklemek suretiyle paylaşamaz. Paylaşımlar satış ortaklarının kendi hesaplarından kendi takipçilerine yapılmalıdır. Satış ortakları bu konuda ClickMerkez tarafından kendilerine yapılacak tüm uyarıları dikkate alacaktır. ClickMerkez tarafından yapılacak olası uyarıları dikkate almayan satış ortaklarının hesabı devre dışı bırakılacaktır.

Bu minvalde satış ortaklarının sosyal medya üzerinde reklam kampanyaları düzenlemeleri , trafik yaratmak için trafficonic.com , likesplanet.com ,comparteunclic.com , traffic-and-likes.online , mytrafic.com , socialtraffic.cloud , linnk.online , click4likes.com , traffboost.net ve benzeri evsafdaki tüm sitelerin, kullanımı kabul edilmemektedir.