ClickMerkez satış ortaklığı sistemine neden katılmalıyım?

Affiliate Marketing’ adı ile de anılan bu sistem, internet üzerinden ürün veya hizmetlerin yaygın tanıtımı için oluşturulmuş bir pazarlama modelidir. Dünyada 20 yılı aşkın bir süredir milyonlarca kişi satış ortaklığı programıyla ek gelir kazanmaktadır.

Satış ortağı olarak yapmanız gereken; tanıtımını yapmak üzere seçeceğiniz ürünler için sizin adınıza ClickMerkez tarafından hazırlanmış tanıtım materyallerini kullanarak (banner, reklam görselleri, indirim kuponları, katalog vb.) mümkün olduğunca çok kişiye ulaşmak ve ürünü tanıtmaktır. Tanıtımını yaptığınız ürünler satıldıkça siz de her ürün başına satış geliri (satış komisyonu) kazanırsınız.  Sistem aslında bu kadar basit.

Ek gelir elde etmek için satış ortaklığı sistemini seçmenizin ek avantajları da var;

Bu işin patronu sizsiniz: ClickMerkez satış ortaklığı sisteminde siz kendi işinizin patronu olursunuz. Tüm çalışma stratejisini siz belirler, uygularsınız. İstediğiniz kadar ve istediğiniz şekilde çalışır, çalıştığınız kadar kazanırsınız. Patron tercih etmeyenlere duyurulur.

Canınız ne zaman isterse o zaman ve o kadar çalışın: Zaman ve yer kısıtlaması olmadığı için bu iş modeli, özellikle ek iş arayanlar için idealdir. Tüm tanıtım çalışmalarını internet bağlantısı olan her yerden yapabileceğiniz için zaman ve mekân kısıtlaması olmadan çalışabilirsiniz. Ancak tabii unutmamak gerekir ki, her işte olduğu gibi bu iş de emek ve vakit ister. Gerekli özeni göstermezseniz gelir elde etme şansınız çok düşer, bizden söylemesi…

Para harcamanıza veya alım-satım işlemleri ile uğraşmanıza gerek olmaz: ClickMerkez’e ücretsiz üye olursunuz ve üyeliğiniz boyunca herhangi bir üyelik aidatı ödemenize gerek olmaz. Yani cebinizden kuruş harcamadan çalışmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca siz sadece ürünlerin tanıtımı ile ilgilenirsiniz. Diğer tüm satış, tahsilat, ürün temini, stok kontrol, kargolama, müşteri ilişkileri, iade türü maliyetli işlemlerle uğraşmaz, herhangi bir maddi risk almazsınız. Vergi ödemelerinizle de şirket ilgilenir. Ürün satışı gerçekleştikten sonra ClickMerkez verginizi stopaj olarak sizin adınıza öder. ClickMerkez’de fiyatlar, indirimler ve satış başına gelirler şeffaftır. Aylık olarak yapılan ödemelerle harcadığınız enerjinin karşılığını sıcağı sıcağına alırsınız.
Özet olarak ClickMerkez;  ‘siz hiç bunlarla kafanızı yormayın, hepsi ile biz ilgileniriz. Siz sadece en etkili tanıtımı nasıl yapabilirsiniz, ona odaklanın.’ diyor. Çok cazip, değil mi?